Ellen verliest 6 kilo dankzij Tim Torfs Boost & Happy capsules


Wonderpillen!!! volgens Ellen: '6kg in amper 4 weken dankzij Boost & Happy en zonder al te veel moeite'

"Ik heb best een druk leven met een full-time job, mijn relatie, mijn sociaal leven en 's avonds geef ik al jarenlang groepslessen. Ik spring letterlijk altijd in het rond. En toch voelde ik me plots niet goed meer in m'n vel. Het goeie leven zeker?! Ik ben een goede vriendin van Tim en ik zie al jaren zijn dieet en supplementen her en der passeren, dus kocht ik 2 potjes Boost & Happy want het 'moest maar eens werken'...  Ik ging aan de slag met Tim's recepten en ik nam 2 capsules bij m'n ontbijt en 2 bij lunch. Na 14 dagen was ik al 3.5kg lichter en nu, een goeie maand later, ben ik er 6 kwijt.

Ik voel me lichter, fitter en heb meer energie. Dus Boost werkt & Happy ook! :-) 

Mijn verbranding is overduidelijk geactiveerd!
Mijn verbranding is overduidelijk geactiveerd!

Ik kocht ook Femme Plus libido capsules aan, eigenlijk voor de fun! Amai, die werken ook, maar daar ga ik niks over schrijven hahahaah!     

Tim, ik ben een grote fan!  Merci! x Ellen! 

Fijn dat er ook eens aan de vrouwen wordt gedacht!
Fijn dat er ook eens aan de vrouwen wordt gedacht!

Femme Plus werkt. Punt! :-) hahaha !!!         1 capsule en alles tintelt! 

Ik wil meer weten over Boost & Happy Femme Plus voor vrouwen, ik wil meer info

Tim Torfs Dieet & Supplementen	 - Tim Torfs Official webshop

Tim Torfs Dieet & Supplementen - Tim Torfs Official webshop

Tim Torfs Dieet & Supplementen

ONTDEK MEER

Meest Recente Posts

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Ontdek Meer