Seksbosjes Diepenbeek 'tijdelijk gesloten'


De snelwegparking op de E313 wordt gekapt wegens uitbreidingswerken.

Snelwegparkings langs E313 in Diepenbeek worden gerenoveerd en uitgebreid.

De snelwegparkings langs de E313 in Diepenbeek worden gerenoveerd en uitgebreid. Er komen extra parkeerplaatsen voor auto's en vrachtwagens, de parkings worden verlicht en er komen sanitaire blokken. De snelladers voor elektrische voertuigen blijven behouden en er komt ook meer groen. 

Met dit project wil Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken Lydia Peeters (Open VLD) samen met het Agentschap Wegen en Verkeer de verouderde infrastructuur vernieuwen en het structureel tekort aan vrachtwagenparkings in Vlaanderen aanpakken.

In totaal zal er plaats zijn voor zo'n 30 wagens en 45 vrachtwagens aan elke zijde van de snelweg. Daarnaast komen er ook sanitaire voorzieningen, die zijn nu nog niet beschikbaar. Er zullen ook extra bomen en een heesterhaag worden aangeplant als buffer voor de omgeving. De snelwegparkings zijn een populaire gay ontmoetingsplaats voor 'vaak getrouwde' mannen, maar ook voor prostitu├ęs en drugsdealers....

In het weekend en door de week na zonsondergang ontmoet je er ook heterostellen & dames die geld vragen voor een boswandeling. 

Snelwegparkings zijn vaak discrete ontmoetingsplaatsen voor zowel mannen als vrouwen. Pas op voor overvallers, drugshandelaars etc...
Snelwegparkings zijn vaak discrete ontmoetingsplaatsen voor zowel mannen als vrouwen. Pas op voor overvallers, drugshandelaars etc...

Wat is cruisen? 

Cruisen betekent dat je ergens buiten een plek hebt waar anderen komen die, net als jij, op zoek zijn naar seksueel contact al of niet buiten.  

Is cruisen verboden?

De liefdesdaad op een openbare plek bedrijven is strafbaar. Net als naakt rondlopen, masturberen, of opzettelijk je geslachtsdelen tonen aan nietsvermoedende voorbijgangers. Deze daden vallen onder openbare schennis van de eerbaarheid.  

Wandelen is het beste medicijn

Hippocrates


Verbeter je Seksuele Gezondheid met Male Plus en Femme Plus | Male Plus

Verbeter je Seksuele Gezondheid met Male Plus en Femme Plus | Male Plus

Male Plus & Femme Plus zijn voedingssuplementen op basis van natuurlijke ingredi├źnten die je energieniveau verbeteren en de algehele gezondheid en welzijn bevorderen. Ontdek zelf de voordelen!

ONTDEK MEER

Meest Recente Posts

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Ontdek Meer