Van Airfryer naar Satisfyer in handtasformaat!


Blijkbaar is de Satisfyer het speeltje dat iedere vrouw wil hebben!

Na de lancering van de succesvolle voedingssupplementen Male Plus & Femme Plus verwennen we je graag met de nieuwste en stijlvolle speeltjes voor volwassenen.

Wat is een Satisfyer?

Seksuele gezondheid is iets waar we veel te weinig aandacht aan besteden:

- het ontspant je!

- het geeft je energie

- het is goed voor jezelf en je relatie

Stimuleer je prostaat!
Wist je dat het gezond is om je prostaat te stimuleren?
Wist je dat het gezond is om je prostaat te stimuleren?

Oplaadbare sekstoys met verschillende programma's, voor mannen & vrouwen! 

The Lucky Squirrel blaast je van je sokken!   Een leuk cadeautje voor je vrouw! Handtasformaat! :-)
The Lucky Squirrel blaast je van je sokken! Een leuk cadeautje voor je vrouw! Handtasformaat! :-)

De Vibe-me-Up 3 in 1 is een ongezien seksspeeltje voor de dames!
De Vibe-me-Up 3 in 1 is een ongezien seksspeeltje voor de dames!

Seksuele gezondheid verwijst naar het fysieke, emotionele, mentale en sociale welzijn met betrekking tot seksualiteit. Het omvat niet alleen de afwezigheid van ziekten, disfuncties en stoornissen op seksueel gebied, maar ook een positieve en respectvolle benadering van seksualiteit en seksuele relaties. Seksuele gezondheid is een integraal onderdeel van het algemene welzijn en heeft invloed op de kwaliteit van iemands leven.

Enkele aspecten van seksuele gezondheid zijn:

  1. Fysieke gezondheid: Een goede seksuele gezondheid omvat het hebben van een gezonde reproductieve functie, het voorkomen van seksueel overdraagbare infecties (SOA's), de juiste werking van de voortplantingsorganen en een bevredigend seksueel functioneren.
  2. Emotioneel welzijn: Seksuele gezondheid houdt ook in dat men comfortabel is met de eigen seksualiteit en in staat is om positieve, bevredigende en respectvolle seksuele ervaringen te hebben. Het omvat het vermogen om te communiceren over seksuele behoeften en grenzen, het ervaren van plezier en intimiteit, en het hebben van wederzijds respect in seksuele relaties.
  3. Relaties en communicatie: Een gezonde seksualiteit houdt in dat er open, eerlijke en respectvolle communicatie is tussen partners over seksuele verlangens, grenzen en verwachtingen. Het impliceert ook het hebben van gezonde en wederzijds bevredigende seksuele relaties.
  4. Veiligheid: Seksuele gezondheid omvat het nemen van de nodige maatregelen om veilige seksuele praktijken te bevorderen, zoals het gebruik van condooms, regelmatige SOA-tests en het vermijden van risicovol seksueel gedrag.

Het bevorderen van seksuele gezondheid gaat verder dan het behandelen van ziekten of stoornissen; het richt zich ook op het creƫren van een omgeving waarin seksualiteit wordt gerespecteerd, besproken en bevorderd als een belangrijk aspect van het algehele welzijn.

Verbeter je Seksuele Gezondheid met Male Plus en Femme Plus | Male Plus

Verbeter je Seksuele Gezondheid met Male Plus en Femme Plus | Male Plus

Male Plus & Femme Plus zijn voedingssuplementen op basis van natuurlijke ingrediƫnten die je energieniveau verbeteren en de algehele gezondheid en welzijn bevorderen. Ontdek zelf de voordelen!

ONTDEK MEER

Meest Recente Posts

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Ontdek Meer