10 tips om je voorspel wat spannender te maken...


Zorg jij wel eens voor variatie in je voorspel?! Hier zijn 11 tips om het voorspel spannender te maken:

 1. Verken nieuwe locaties: Probeer het voorspel eens op andere plekken in huis of zelfs buiten de deur. Een nieuwe omgeving kan de spanning verhogen.
 2. Erotische spellen: Speel erotische spellen zoals 'truth or dare' of gebruik een dobbelsteen met ondeugende opdrachten om elkaar uit te dagen.
 3. Sensuele massage: Neem de tijd om elkaar sensueel te masseren. Gebruik geurige oliën en ontdek elkaars lichaam op een nieuwe manier.
 4. Erotische literatuur of films: Lees samen een opwindend boek of kijk naar een erotische film om inspiratie op te doen en in de stemming te komen.
 5. Rollenspel: Verkleed je en speel een spannend rollenspel. Verken fantasieën en geef je over aan een andere rol om de sleur te doorbreken.
 6. Verleidelijke berichtjes: Stuur elkaar sexy en speelse berichtjes gedurende de dag. Het opbouwen van de spanning kan de intimiteit vergroten.
 7. Fantaseer samen: Deel je diepste fantasieën met elkaar en ontdek nieuwe en opwindende verlangens die jullie kunnen verkennen.
 8. Spannende speeltjes: Introduceer seksspeeltjes of andere spannende accessoires in jullie spel om de sensaties te versterken.
 9. Verwenavond: Plan een avond waarin jullie elkaar volledig verwennen. Neem de tijd om elkaar te plezieren zonder haast. Als man kan je jezelf voorbereiden met Male Plus en voor de dames hebben we Femme Plus
 10. Communicatie: Praat openlijk met elkaar over jullie verlangens, fantasieën en behoeften. Door goed te communiceren kunnen jullie samen ontdekken wat jullie opwindt en kunnen jullie het voorspel nog spannender maken.
 11. Sextoys: Heb je mekaar al eens verrast met een seksspeeltje?
 

Male Plus Best Buddy

Verwen jezelf met de Best Buddy Prostaat Masserende Vibrator! Bent u op zoek naar een intens plezierige en bevredigende ervaring? Maak kennis met de Best Buddy, de ultieme prostaat masserende vibrator voor mannen. Deze speciaal ontworpen vibrator is perfect voor het verkennen van het mannelijke genot en biedt een geheel nieuwe dimensie aan uw intieme momenten.

Ik hoop dat deze tips je kunnen helpen om wat spanning in je relatie te brengen. Veel plezier!

Satisfy me baby!

Ontdek het meest intense genot met de Satisfy-me-baby-sextoy! Ben je op zoek naar een revolutionaire ervaring die je naar ongekende hoogtes van genot brengt? Maak kennis met de Satisfy-me-baby, een sextoy die gebruikmaakt van luchtdruktechnologie om jou te verwennen zoals nooit tevoren. Laat je meevoeren naar nieuwe sensaties en beleef erotische momenten die je nooit zult vergeten.

 

Image description

PROMO Male Plus 30 caps + 10 caps gratis

MALE PLUS - populair mannensupplement Maca en Siberische ginseng ondersteunen de fysieke prestatie Een goede doorbloeding in alle delen van het lichaam is van belang voor een goede gezondheid, het normaal welzijn en verschillende lichaamsfuncties. Voedingssupplement 10 capsules Nettogewicht / Poids net 5,7 g.

 

Duo Femme Plus 20 caps & Male Plus 10 caps

Siberische ginseng ondersteunt de fysieke prestatie De naam "Shatavari" kan worden vertaald als "een vrouw die 100 mannen bezit". Zij is de Koningin van de Kruiden! Shatavari ofwel Asparagus racemosus is een plant uit de aspergefamilie (Asparagaceae) die voorkomt in India en de Himalaya tot een hoogte van 1300 à 1400 meter. Het is een klimplant, die 1 tot 2 meter lang kan worden.

Meest Recente Posts

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Ontdek Meer