10x de Stoutste Seksuele Bekentenissen op de Werkvloer


In de wereld van werk en carrières is het niet ongewoon dat collega's elkaar beter leren kennen en soms zelfs intieme relaties ontwikkelen. Hoewel deze situaties vaak niet openlijk besproken worden, gebeurt het wel. Hier zijn enkele ondeugende seksbekentenissen op de werkvloer die je misschien zullen verbazen.

1. Voor we het wisten hadden we seks in mijn zwembad. "Hij was een collega van mij, maar wel in een lagere positie. Ik moest hem opleiden, dus we zagen elkaar regelmatig. Hij nodigde me uit voor een drankje na werk en voor we het wisten hadden we seks in mijn zwembad. Een aantal weken hadden we casual seks. Helaas begon hij me ontbijt op werk te brengen en vertelde hij aan collega's dat ik bezet was. Het was dus snel over tussen ons."

2. Een paar maanden later ging ze trouwen en verhuisde ze naar USA. "Een vrouwelijke collega en ik moesten voor ons werk twee weken naar het buitenland. Ik had een hotelkamer gereserveerd, maar het was haar niet gelukt. Daarom bleef ze bij mij op de kamer slapen en deelden we een kingsize bed. In die twee weken dat we daar verbleven hebben we het meerdere keren gedaan. Een paar maanden later ging ze trouwen en verhuisde ze naar USA."

3. We hadden seks op het bureau van mijn baas. "Ik had seks met een collega, op het bureau van mijn baas. Eigenlijk hebben we dit meerdere keren gedaan. Ik raad het iedereen aan."

4. We zijn fuckbuddies geworden en ik geef haar nog wel eens professioneel advies. "Ik papte aan met een tijdelijke stagiaire bij het adviesbureau waar ik werkte. Tijdens het sollicitatiegesprek dat ik met haar hield, bloosde ze al door mijn complimenten over haar werk. Eerst waren we gewoon vrienden en hielden we het zakelijk. Maar dat veranderde toen ze mij en een andere collega uitnodigde voor haar verjaardag in de laatste week van haar stage. Mijn andere collega kon niet, dus was ik alleen met haar en haar vrienden. Ze gaf me erg veel aandacht en we besloten er vandoor te gaan. Direct vroeg ze me of ik seks met haar wilde. Dus dat was wat ik deed. Ik bleef bij haar slapen en de volgende ochtend hadden we weer seks. We zijn fuckbuddies geworden en daarnaast gaf ik haar ook nog eens professioneel advies."

5. Ik deed het soms wel twee keer per dag met mijn baas. "Ik ging naar bed met mijn baas. Heel, heel, heel vaak. Dagelijks. Soms zelfs twee keer per dag. We hebben het nooit aan iemand verteld, en als iemand het vroeg ontkenden we het. Maar onze gezichten zouden ons wel verraden hebben, want eigenlijk wist iedereen op kantoor ervan."

6. We zijn uiteindelijk getrouwd. "Op de werkplek werd veel gefeest en iedereen deed het met elkaar, maar ik had een collega die anders was. Toen onze collega's erachter kwamen dat hij en ik toch seks hadden, waren er aardig wat kwade vrouwen te vinden op kantoor. Ik had toevallig twee weken vrij genomen, maar dit maakte het alleen maar erger. Ik werd inmiddels bestempeld als 'de kantoorslet', terwijl hij van iedereen high fives kreeg. Het was bizar, maar het was het ook waard. Seks met hem is goddelijk. Uiteindelijk zijn we getrouwd."

Deze Adult Toys moet je zeker geprobeerd hebben

7. We deden het bij de ingang van het restaurant waar we allebei werkten. "Ik ging daten met een kok uit het restaurant waar ik werkte. We deden het bij de ingang van het restaurant terwijl er nog twee andere collega's aan het werk waren. Ook in de kelder van het restaurant hebben we het regelmatig gedaan. Toen we het op een avond op de parkeerplaats deden, werden we gesnapt door een ander koppel. Waarschijnlijk waren zij hetzelfde aan het doen, alleen wij deden het buiten de auto. Je snapt het al: de seks was erg wild." 

8. Het is de meest bevredigende relatie die ik ooit heb gehad. "Ik ga al een jaar regelmatig naar bed met mijn leidinggevende. Het is de meest bevredigende relatie die ik ooit heb gehad. Gelukkig zitten we op een lijn en willen we allebei gewoon friends with benefits zijn."

9. De seks was slecht. "Ik ging naar bed met een collega die zo'n 20 jaar ouder was dan ik. De seks was slecht, maar dit had gelukkig geen effect op onze werkrelatie. Ik vertel hem zelfs dingen die niet goed gaan op het werk, omdat ik weet dat hij het toch niet door zal vertellen. Sinds we seks hebben gehad, hebben we een vreemde, maar niet romantische relatie met elkaar."

10. Ze wilde me ervoor terug betalen. "Mijn leidinggevende kon geen auto rijden, dus gaf ik haar een lift naar huis. Ze wilde me ervoor terug betalen. Ik mocht kiezen tussen een blowjob, een handjob in de auto of seks bij haar thuis. We hielden het allemaal gescheiden van werk en niemand kwam er ooit achter."

Deze seksconfessies op de werkvloer laten zien dat intimiteit soms opduikt waar je het het minst verwacht. Het is belangrijk om professionele grenzen te respecteren en de mogelijke gevolgen van dergelijke relaties te overwegen. Houd altijd rekening met de bedrijfspolicy en zorg ervoor dat alle betrokkenen instemmen met de situatie.

Let op: Deze seksconfessies zijn anekdotisch en kunnen niet geverifieerd worden.

 

Adult Toys in Style / Seksspeeltjes voor hem & haar

Ontdek Plezier en Verken Je Verlangens - Introducing the World of Sex Toys! Welkom bij onze webshop, waar we je graag willen laten kennismaken met de opwindende wereld van seksspeeltjes en het vervullen van je diepste verlangens! Of je nu nieuw bent op dit gebied of al wat ervaring hebt, we hebben voor elk wat wils in onze uitgebreide collectie. Bij ons gaat het om plezier, comfort en discretie.

Meest Recente Posts

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Ontdek Meer