MALE PLUS - populair mannensupplement
0
Winkelwagen
€ 0,00
Een beter libido dankzij bananen en koffie! Seks is heel gezond. Het vermindert stress en pijn en het is ook nog eens goed voor je hart, geheugen en immuunsysteem. Benieuwd welke voedingsmiddelen je zin in seks kunnen vergroten? Lees dan snel verder.

Libido verhogende ingrediënten.

Kan je libido wel een boost gebruiken? De volgende voedingsmiddelen kunnen een positief effect hebben op je libido:
 
Koffie: het wordt niet voor niets een 'cup of comfort' genoemd. Koffie stimuleert serotonine en dopamine: de hormonen die je een goed gevoel geven.

Pinda's: pak een hand of verwerk ze in een gerecht. Pinda's bevatten de speciale stof histidine, die ervoor zorgt dat je orgasmes intenser worden!

Bruine rijst: Bruine rijst bevat onder andere zink. Dit mineraal heeft een gunstige invloed op je libido.

Avocado: Avocado's bevatten een hoge hoeveelheid foliumzuur, wat de bloedcirculatie bevordert. En een verhoogde bloedcirculatie kan uw geslachtsdrift vergroten. Avocado's zijn ook rijk aan vitamine B6. Deze vitamine draagt​​bij aan een normale energiebalans, zodat je ook langer seks kunt hebben.

Asperges: wil je wat 'actiever' zijn in bed? Asperges zijn rijk aan vitamine E en stimuleren de aanmaak van hormonen die nodig zijn voor actieve seks.

Bananen: Deze vrucht is vooral goed voor mannen. Ze zitten vol enzymen, zoals bromelaïne, die goed zijn voor hun libido. Daarnaast geven ze veel energie, doordat ze vitamine B bevatten.

Selderij: Deze groente bevat androsteron. Dit is een mannelijk hormoon dat vrouwen opwindt.

Vijgen: Deze vrucht verhoogt je libido en seksuele uithoudingsvermogen. Ze bevatten namelijk veel aminozuren, die nodig zijn voor de aanmaak van dopamine.

Oesters: Deze eetbare weekdieren zijn rijk aan zink, wat nodig is voor de aanmaak van het mannelijke hormoon testosteron. Testosteron zorgt voor een goede zin in seks!

Zeewier: deze algen bevatten veel ijzer, calcium en jodium en zijn afrodisiacum.

Is alleen eten voldoende?

Het aanpassen van je voeding zal niet altijd de sleutel zijn tot meer actie tussen de lakens. Hoeveel zin in seks je wilt, wordt door veel meer factoren bepaald dan alleen je dieet. Bovendien verschilt het per persoon, per levensfase en per dag hoeveel zin je hebt in seks.
 
Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Stuur een e-mail naar info@maleplus.be. Wat uw vraag ook is, we zijn er voor u.
    21-04-2022 17:03     Reacties ( 3 )
Reacties (3)
 Frederic -  21-05-2022

Male Plus werkt perfect!

 Sven -  02-05-2022

Male Plus is de ideale erectiepil!

 Jens -  26-04-2022

Tof artikel! Ik ben trouwens een fan van Male Plus! Bedankt!

Over ons

Belgium Health Products BV
Waterstraat 5
3511 Hasselt

Beoordeling

Een goede doorbloeding in alle delen van het lichaam is van belang voor een goede gezondheid, het normaal welzijn en verschillende lichaamsfuncties.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop