MALE PLUS - populair mannensupplement
0
Winkelwagen
€ 0,00
Wat is een odol?

  01-06-2022     Reacties (0)

Wat is een odol? Misschien heb je er wel eens van gehoord, of al zelf meegemaakt. Je wordt wakker en merkt dat je vrolijke vriend al in volle glorie overeind staat . Ja hoor, een ochtenderectie, ook wel odol genoemd. Het is een afkorting die staat voor (en we verzinnen het niet): Ontzettend Dikke Ochtend Lul. Tja, laten we het maar gewoon bij de naam noemen, dan is discussie over de beschrijving niet langer nodig, want iedereen weet nu wat je bedoelt. Een ochtenderectie is wanneer je penis stijf is in de ochtend als je net wakker wordt. Het fenomeen heeft zelfs een medische naam gekregen: nocturnal penile tumescene. Het is heel normaal en gezond dat je odol ‘s ochtends vroeg staat te wiebelen. Dit gebeurt zelfs meerdere malen in je slaap al, zo’n drie tot vijf keer! Maar, waarom gebeurt dit eigenlijk?   Waarom krijgen...

Lees meer

Hoeveel keer krijgt een man een erectie per nacht?

  20-05-2022     Reacties (0)

Hoeveel keer krijgt een man een erectie per nacht? Gemiddeld krijgt een man drie à vier keer per nacht een stijve. Alles bij elkaar houden de zwellingen een half uur à drie kwartier aan. Het gebeurt steevast tijdens de remslaap: de periodes van 'rapid eye movement', waarin de dromen zich opdringen. De ochtenderectie is de laatste in de reeks.

Lees meer

Hoe voelt het om een erectie te hebben?

  20-05-2022     Reacties (0)

Hoe voelt het om een erectie te hebben? Het komt natuurlijk vooral omdat je opgewonden raakt, dus het is eigenlijk altijd wel een fijn en lekker gevoel. Een soort warme golven en tintelingen gaan er doorheen en alles wordt gevoeliger, alsof er ineens allemaal zenuwen wakker worden.

Lees meer

Hoe vaak per dag heeft een man een erectie?

  20-05-2022     Reacties (0)

Hoe vaak per dag heeft een man een erectie? Een man krijgt gemiddeld elf erecties per dag, meestal zonder seksuele stimulans, en soms op momenten dat het niet uitkomt. Dat heeft te maken met je hormoonbalans. Een erectie wordt opgewekt door het autonome zenuwstelsel.

Lees meer

Een beter libido dankzij bananen en koffie!

  21-04-2022     Reacties (3)

Een beter libido dankzij bananen en koffie! Seks is heel gezond. Het vermindert stress en pijn en het is ook nog eens goed voor je hart, geheugen en immuunsysteem. Benieuwd welke voedingsmiddelen je zin in seks kunnen vergroten? Lees dan snel verder. Libido verhogende ingrediënten. Kan je libido wel een boost gebruiken? De volgende voedingsmiddelen kunnen een positief effect hebben op je libido:   Koffie : het wordt niet voor niets een 'cup of comfort' genoemd. Koffie stimuleert serotonine en dopamine: de hormonen die je een goed gevoel geven. Pinda's : pak een hand of verwerk ze in een gerecht. Pinda's bevatten de speciale stof histidine, die ervoor zorgt dat je orgasmes intenser worden! Bruine...

Lees meer

Over ons

Belgium Health Products BV
Waterstraat 5
3511 Hasselt

Beoordeling

Een goede doorbloeding in alle delen van het lichaam is van belang voor een goede gezondheid, het normaal welzijn en verschillende lichaamsfuncties.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop